Liga 1: Dan Nistor vrea să joace din nou alături de Deian Sorescu

1
701
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Dan Nistor a dezvăluit la Prosport Live că și-ar dori să joace din nou alături de Deian Sorescu, dar de data aceasta la Universitatea Craiova.

”L-aș lua pe Sorescu la Craiova, dacă ar cere Dinamo pe el 50.000 de euro, aș da. Aș fi foarte fericit”, a spus Dan Nistor pentru ProSport LIVE.

Mijlocașul Craiovei i-a luat apărarea lui Ionel Dănciulescu și susține că nu ar trebui ca un fost mare fotbalist să fie tratat așa de către dinamoviști.

E păcat să-ți bați de joc de o legendă ca Ionel Dănciulescu, un om deosebit. E foarte afectat și suferă. E necăjit. Cine e Dănciulescu? A jucat și el vreo 500 de meciuri în Liga 1”a mai spus Nistor.

Nistor se simte foarte bine în Bănie și recunoaște că a fost impresionat de Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Mijlocașul a dezvăluit că vorbește la câteva zile cu acesta și îl consideră un al doilea tată.

„Va trece această perioadă urâtă. Mă antrenez normal aici, la Rucăr, acasă. Am stadionul de aici la dispoziție, la un minut de mers. Mă așteptam la multe critici și jigniri după transferul la Craiova. Am fost emoționat la primul meci în Bănie, dar doar la încălzire.

Cert e că Universitatea Craiova și CFR Cluj își doresc performanță. E o mare diferență între domnul Rotaru și domnul Negoiță. La câteva zile vorbim, dar vine și stă de vorbă cu jucătorii, ne asigură toate condițiile. E ca un al doilea tată pentru mine.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.