Transferat în 2018 la Genk și împrumutat ulterior în liga secundă belgiană, la Lommel, fostul jucător al Universității Craiova, Vladimir Screciu, a vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Plus de la Oltenia TV despre periaoda grea pe care o traversează în Belgia.

Mijlocașul în vârstă de 20 ani este izolat din cazua pandemiei de COVID 19 și se antrenează de unul singur prin parcuri. Clubul la care activează a intrat în insolvență de curând, iar salariul îl primește de la guvern.

Screciu a dezvăluit la emisiunea realizată de Toni Sorică și Răzvan Iova și faptul că a fost la un pas să revină la Universitatea Craiova, însă totul a picat în ultimul moment. Nu a jucat de mult timp și îi este dor să joace.

„Lommel a intrat în insolvenţă, salariile se iau din ce dă guvernul, jucătorii nu au vrut să se mai antreneze, dar asta nu mă afectează pe mine, fiindcă oricum am programul de pregătire de la Genk. Nici la Lommel n-am jucat prea mult, mi-a luat timp să mă acomodez, deşi am acceptat să merg în liga a doua tocmai pentru a juca mai mult. Am avut şi multe accidentări, dar de 5 luni nu am mai avut nimic şi eram dornic să joc. Eram foarte aproape să mă întorc la Craiova în iarnă, dar totul s-a întors pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc. Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fi singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu pot să-mi scot echipa din suflet” a spus Screciu la Oltenia TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.