LNBM – etapa 3: SCM U Craiova – BCMU Pitești 80-76 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

BCMU Pitești și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, în Trivale, într-un meci din etapa cu numărul 5 a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa galbenă. Startul partidei este programată de la ora 18.30.

Este un meci foarte important în lupta pentru prima poziție a grupei, însă nu unul decisiv. Ambele combatante au 4-0 înaintea acestei dispute.

Față de meciul din ultima lună a lui 2019, atât vulturii, cât și leii din Bănie, au efectuat modificări la nivelul loturilor. Violeții îi va avea sâmbătă, pe parchetul Sălii Sporturilor, pe Cameron Rundles, Nikola Gajic, Tony Bishop și Malique Trent. În schimb, noutățile din tabăra olteană sunt Derrick Low și Nenad Sulovic.

Cele două echipe și-au câștigat meciurile din sezonul regulat disputate în propriul fief. A fost 80-76 pentru Craiova și 91-90 pentru Pitești. Oltenii conduc în întâlnirile directe cu scorul de 16-13.

Partida va fi oficiată de Bogdan Podar, Ciprian Stoica și Istvan Bertalan sub supravegherea comisarului din partea FRB Tiberiu Rist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.