Dragoș Diculescu (SCM U Craiova – CSO Voluntari 95-66) | FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova a dat de pământ cu CSO Voluntari, scor 95-66, în etapa a patra din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Cea ce părea a fi un derby, s-a transformat într-un simplu meci de antrenament pentru formația antrenată de Aco Todorov. Scorul pe sferuri a fost 24-7, 16-17, 28-17, 27-25. Craiova ajunge astfel la 4-0, în timp ce CSO Voluntari coboară la 2-2.

Dragoș Diculescu a avut o prestație excelentă, terminând partida cu 24 de puncte și 9 recuperări, fiind secondat de Mo Pratt care a adunat 20 de puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive și 5 intercepții, iar Omari Gudul a totalizat 19 puncte și 9 recuperări. S-a mai evidențiat și Tyler Laser cu 14 puncte.

SCM U Craiova – CSO Voluntari 95-66 | FOTO: IONUȚ GREERE

La SCM U Craiova au debutat în această seară și cele două achiziții: Nenad Sulovic a terminat cu 7 puncte după 21.25 minute de joc, iar Derrick Low s-a remarcat în cele 15 minute petrecute pe parchet cu 2 recuperări și 2 pase decisive.

Nenad Sulovic a debutat la SCM U Craiova
(SCM U Craiova – CSO Voluntari 95-66) | FOTO: IONUȚ GREERE

Etapa vitoare Voluntari se deplasează pe terenul lui CSM Focșani, în timp ce oltenii se deplasează în Trivale pentru meciul cu BCMU Pitești.

Derrick Low a debutat la SCMU Craiova
(SCM U Craiova – CSO Voluntari 95-66) | FOTO: IONUȚ GREERE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.