Cornel Papură, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a prefaţat derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe arena „Ion Oblemenco”, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 la fotbal.

Tehnicianul oltenilor  spune că este conştient că echipa sa nu va avea multe oportunităţi de a marca, deoarece CFR Cluj este o echipă compactă, care se apără foarte bine.

„Întâlnim o echipă foarte solidă defensiv, cu jucători cu experienţă, foarte grupaţi pe faza de apărare, nu-şi ia foarte multe riscuri şi e o echipă pragmatică pe faza de atac. Trebuie să fim atenţi la ocaziile pe care sper să ni le creem şi să înscriem, pentru că probabil nu vor fi multe împotriva unei echipe precum CFR. După meci te poţi declara mulţumit sau nu de rezultat, dar rezultatul rămâne acelaşi. Important este să practicăm un joc bun şi să reuşim să câştigăm”, a spus Papură.

„Ce poate fi mai frumos decât să joci împotriva unei echipe puternice, cu un stadion plin şi să te baţi pentru primul loc. Important este să câştigăm, care va fi diferenţa e mult mai puţin important. Important e să intrăm cu cât mai multe puncte în playoff şi de acolo vom vedea ce vom reuşi”, a mai declarat Papură, la conferinţa de presă.

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va juca cu casa închisă, toate biletele s-au epuizat cu 4 înainte de partidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.