CRAIOVA – VIIORUL 3-1 / FOTO: Ionuț Greere

Liga Profesionistă de Fotbal a decis echipa ideală a etapei cu numărul 25, în urma prestaţiilor şi rezultatelor înregistrate în această rundă.

Specialiștii de la LPF au ales și doi jucători de la Universitatea Craiova, dar și pe Corneliu Papură – antrenorul etapei.

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani / 22 jocuri) – Este unul dintre cei mai buni portari din campionatul intern. Reflexele sale au fost decisive şi în faţa campioanei, dobrogenii reuşind să plece fără gol de la Cluj.

FUNDAŞI
Andrei Burcă (CFR Cluj / 26 ani / 13 jocuri) – Utilizat în 2020 pe un post nou, cel de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Remarcabil modul cum s-a integrat în lotul ardelenilor, fiind în prezent un om de bază în sistemul gândit de Dan Petrescu.

Alexandru Paşcanu (FC Voluntari / 21 ani / 4 jocuri pt. FC Voluntari) – Transferul la gruparea ilfoveană i-a oferit şansa de a evolua titular, iar asta i-a dat încredere. Contra Chindiei, tânărul fundaş a făcut cel mai bun meci în CASA Liga 1.

Ante Puljic (Dinamo / 32 ani / 13 jocuri) – Fără greşeală, aşa poate fi caracterizată pe scurt evoluţia croatului în derby, meci în care a purtat pentru întâia oară în acest sezon banderola de căpitan.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova / 27 ani / 22 jocuri) – Atitudine de căpitan! A dat tonul atacurilor spre poarta adversă, el fiind unul dintre remarcaţii oltenilor la capitolul ofensiv: un gol şi un penalty scos.

MIJLOCAŞI
Nasser Chamed (Gaz Metan / 26 ani / 23 jocuri) – A fost omul meciului! A contribuit la succesul extrem de important reuşit de medieşeni cu un gol şi o pasă decisivă.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 ani / 22 jocuri) – Implicat total! A încântat cu pasele sale. De remarcat excelenta colaborare de la mijlocul terenului cu Dan Nistor. A marcat al 9-lea gol în ediţia curentă.

Deian Sorescu (Dinamo / 22 ani / 23 jocuri) – A dominat flancul stâng, unde a colaborat excelent cu Andrei Sin. Şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a 7-a în sezonul curent.

ATACANŢI
Ioan Hora (Gaz Metan / 31 ani / 3 jocuri pt Gaz Metan) – A marcat primul gol în tricoul medieşenilor şi al 51-lea în CASA Liga 1. Academica a fost a 28-a echipă în poarta căreia a înscris în principala competiţie internă.

Marko Dugandžić (FC Botoşani / 25 ani / 3 jocuri) – Al 3-lea meci, al 3-lea gol, fiecare reuşită fiind decisivă! Se dovedeşte a fi cel mai bun transfer făcut de o echipă în această iarnă.

Valentin Gheorghe (Astra / 23 ani / 23 jocuri) – A reuşit o dublă şi a ajuns la 10 goluri în 23 de jocuri, toate din acţiune. Se înscrie în lupta pentru titlul de golgheter.

ANTRENORUL ETAPEI
Corneliu Papură (Universitatea Craiova / 46 ani) 
– Revenit pe banca Universităţii în această iarnă, craiovenii s-au impus categoric la Iaşi şi au bifat al 3-lea succes la rând, apropiindu-se la doar 3 puncte de primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.