Liga 1: Craiova câștigă la Ovidiu și este matematic calificată în play-off | Viitorul – U Craiova 1-2

0
277
FOTO: Universitatea Craiova Facebook
FOTO: Universitatea Craiova Facebook

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 2-1 (1-1) meciul disputat la Ovidiu, duminică seara, în compania celor de la Viitorul Constanța, contând pentru etapa a 24-a din Liga 1.

Iancu și Mihăilă au semnat primele ocazii ale întâlnirii de la Ovidiu. Atacantul gazdelor a reluat pe lângă după o combinație cu Rivaldinho, iar internaționalul de tineret al Craiovei a reluat cu capul o centrare de pe dreapta a lui Martic, însă Cabuz a respins spectaculos.

Gazdele au deschis scorul în minutul 17. Gabi Iancu a profitat de eroarea din defensivă a lui Ćosić. Alb-albaștrii au restabilit egalitatea în minutul 25 grație puștiului Luis Nițu, aflat la a doua reușită în actuala stagiune. Acesta a reluat în plasă mingea venită după o lovitură de colț executată de Nistor. Craiova a terminat în corzi prima repriză, dar Pigliacelli i-a salvat pe olteni de la gol în două rânduri.

Pigliacelli s-a remarcat în partea a doua a jocului la ocaziile semnate de Iancu și Matei. Craiova a dat lovitura în minutuș 83. Mihăilă a înscris după o centrare perfectă a lui Bărbuț.

VIITORUL CONSTANȚA – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2 (1-1)

Viitorul: Căbuz – Dussaut, Ghiţă, De Nooijer, Boboc – Ciobanu, Artean, Cr. Ganea (78, Casap) – Iancu, Rivaldinho (78, G.Ganea), Chiţu (64, Matei). Antrenor: Gică Hagi.

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Ćosić, Acka (52, Bălașa), Bancu – Ivanov, Mateiu, Nistor – Ivan (77, Bărbuț), Luis Niţu (46, Koljic), Mihăilă.Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonașe galbene: Iancu / Ćosić

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.