Baschet: Succes pe terenul Mediașului | SCM U Craiova are 3 victorii în Grupa Galbenă

0
306
© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

SCM Universitatea Craiova s-a impus la Mediaș în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de baschet masculin. S-a terminat 92-88 pentru trupa lui Aco Todorov, însă gazdele au fost aproape să întoarcă scorul pe finalul partidei.

Craiova are 3-0 la general și așteaptă după pauza competițională vizita Voluntariului. De partea cealaltă, Mediaș are 1-2 după trei partide disputate în a doua fază a LNBM.

Ardelenii au început tare partida de pe Târnava Mare și au în avantaj primele 10 minute de joc, 32-26 ! Craiovenii și-au revenit în partea a doua a primei reprize, intrând în avantaj la pauza mare cu scorul de 53-48.

Craiova a dominat și prima parte din a doua repriză, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc alb-albaștrii conduceau cu 80-67. Ullimul sfert a fost de coșmar pentru craioveni, gazdele s-au apropiat amenințător, la o singură posesie, 88-90 cu 64 de secunde înainte de finalul jocului. Laser a marcat coșul izvăbitor când mai erau de jucat 5 secunde.

Omari Gudul a fost din nou cel mai bun din tabăra oltenilor, pivotul Craiovei a termiat jocul cu 30 de puncte și 16 recuperări, pentru 39 la eficiență. Tyler Laser a totalizat 25 de puncte și 7 recuperări, iar Porter Troupe a adăugat 22 de puncte.

Statisctic, Craiova a avut medii de 45 % (16/35) la aruncările din interiorul semicercului, 45 % (16/35) la aruncările de la distanță și 93 5 (12/13) de la linia de libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.