Liga 1: Mirko Pigliacelli își cere scuze suporterilor Craiovei

0
519

Aflat în conflict cu fanii de la Peluza Nord, Mirko Pigliacelli își cere scuze acestora pentru modul cum a gestionat o perioada când a fost scos din lot de Victor Pițurcă.

Goalkeeper-ul italian spune că a greșit când a răspuns fanilor în privat și că va continua să lupte pentru culorile alb și albastru.

„Iubesc Craiova şi pesemne că oriunde o să mă ducă viaţa, oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea. Încep prin a-mi cere scuze tuturor suporterilor Universităţii Craiova pentru că într-un moment delicat pentru mine am greşit răspunzând la mesaje private într-un mod ce nu-şi avea sensul. Îmi cer scuze şi îi asigur pe toţi suporterii Universităţii Craiova că astfel de lucruri nu se vor repeta. Totodată trebuie să ştiţi că nu am aruncat niciodată tricoul la antrenament, că nu am refuzat niciodată un antrenament, când mi s-a spus să merg la a doua echipă m-am dus acolo şi m-am antrenat ca profesionist, evident că nu am spus niciodată nimănui să joace prost sau să vânez pe cineva pentru că sunt şi voi fi întotdeauna un profesionist!

Nu am părăsit oraşul fără permisiunea clubului şi am acceptat întotdeauna toate deciziile. Evident că nu a fost uşor pentru mine. În acelaşi timp, nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club, fanii şi toţi oamenii care iubesc acest club! Voi continua să lupt pentru aceste culori aşa cum am făcut întotdeauna şi sunt sigur că împreună suntem o putere. Cu speranţa că vom putea exulta din nou împreună şi poate cu mâinile în spatele urechilor, să vă simt mereu aproape! Forţa Ştiinţa”, a fost mesajul lui Pigliacelli pentru fani.

Portarul italian al Universității Craiova a fost considerat „trădător” de fanii de la Nord și a fost huiduit și înjurat în timpul meciului pe care alb-albaștrii l-au câștigat cu scorul de 3-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.  În schimb, Mirko a fost apărat de suporterii de la tribuna 2, care l-au aplaudat și i-au strigat numele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.