FOTO: Ionuț Greere

După victoria superbă pe care au obținut-o cu scorul de 28-25 în fața celor de la Gloria Bistrița, handbalistele de la SCM Craiova joacă mâine, de la ora 11:00 (TVR 2) la Zalău, cu echipa din localitate, meciul contând pentru etapa a 15-a din Liga Florilor MOL.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori  în cadrul unor turnee amicale disputate în pauză competițională, două partide au fost câștigate de echipa ardeleană (27-23 la Slatina, 27-26 la Zalău), iar oltencele au învins la Rm.Vâlcea (33-25).

În campionat, cele două combatante au punctaj identic, 21 de puncte acumulate după disputarea turului de campionat și a unei etape din retur, fiind vecine și de clasament, locul 7 pentru trupa lui Gheorghe Tadici, respectiv 8, pentru echipa pregătită de Bogdan Burcea.

Meciul din tur a fost dramatic. Zalău a condus la pauză cu 16-12, Craiova a revenit spectaculos în partea a doua și s-a impus cu 27-26.

Meciul de la Poalele Meseșului va fi arbitrat de Georgiana Lungu și Mihaela Paraschiv (ambele din Piatra Neamț), iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Ioan Chira (Maramureș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.