Volei (M): Prudența, cuvântul de ordine înaintea duelului cu Arcada Galați

0
334

Sâmbătă plină de meciuri în Craiova. De la ora 10:00 vor evolua voleibalistele, în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, împotriva formațíei CSU Târgu Mureș, începând cu ora 13:30 spectacolul se va muta în Sala Polivalentă, cu partida de volei masculin: SCM U Craiova – Arcada Galați, iar ultimul joc va fi de baschet masculin: SCM U Craiova – CSM Oradea (ora 19:00).

Înaintea meciului de volei masculin, tehnicianul Dănuț Pascu a prefațat duelul în fața campioanei: „Arcada Galați este, pentru mine, o echipă ca oricare alta, pregătim meciurile la fel, nu facem nimic în plus. Ne propunem să facem un meci bun pe toate compartimentele, apoi trebuie să apară și rezultatul pozitiv. Galațiul este campioana en-titre și este peste noi ca valoare, dar ne jucăm șansa. Vreau ca jucătorii să evolueze cât mai degajat, fără presiune și să fie eficienți. Mereu am spus că îmi e mai teamă de meciurile cu echipele din spatele nostru decât cu cele mai valoroase. Când joci cu ua din spatele tău ai ce pierde, când întâlnești una din fața ta ai numai de câștigat, pentru că vei obține puncte și te aproprii de ele sau le întreci. Presiune este la ambele echipe. Nu mă gândesc la victorie de 3 sau 2 puncte. Important este să facem un joc bun. Meciul cu Galați va fi unul spectaculos, aprig, de luptă și sper ca de data asta suporterii să vină în număr mai mare la sală.”

Și Neven Majstorovic a fost în asentimentul antrenorului său, precizând vor face tot posibilul să se impună.

„Sâmbătă vom întalni o echipă foarte bună, care a câștigat campionatul în sezonul trecut și are jucători importanți. A participat în Liga Campionilor, are multă experiență, dar noi avem publicul de partea noastră, avem o șansă și sper să facem un joc bun. Avem o sală mai mare și adversarii sunt incomodați de acest lucru, putem să spunem că este un avantaj pentru noi. Arcada are un lot bun, dar Dinamo și Zalău au echipe la fel de puternice și ne luptăm cu ele să ajungem pe podium“, a afirmat Neven Majstorovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.