Baschet: O nouă șansă pentru Top 6. SCM U Craiova joacă astăzi pe terenul Stelei

0
377
LNBM: SCM U Craiova - Steaua București 83-77 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
LNBM: SCM U Craiova – Steaua București 83-77 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Steaua București și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc luni seara, cu începere de la ora 19.00, în Sala „Mihai Viteazu” din Capitală. Partida contează pentru runda cu numărul 11 a Ligii Naționale de Baschet – Grupa Valorică A.

Ambele echipe au înaintea acestei confruntări 3/7 la general, iar formația care va câștiga își mărește șansele să ajungă în Top 6.

Cele două combatante vin după înfrângere în runda precedentă. Trupa lui Aco Todorov a pierdut la limită, scor 90-91, jocul de la Pitești, în vreme ce bucureștenii au cedat pe terenul Timișoarei cu scorul de 84-79.

Jocul din această seară va fi al 25-lea dintre cele două combatante, istoricul confruntărilor directe este favorabil Stelei, care s-a impus de 14 ori. În tur, într-un meci disputat pe 3 noiembrie, SCM U Craiova a câștigat cu 83-77.

Jocul dintre Steaua București și SCM universitatea Craiova va fi transmis în direct de Digi Sport 4 și va arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Laurențiu Grigoraș. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Viorel Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.