Baschet: Ciuca bătăilor, SCM U Craiova a pierdut și jocul de la Steaua

0
444
© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au ajuns la 7 înfrângeri consecutive după eșecul din această seară de pe terenul celor de la Steaua București. A fost 93-90 pentru bucureșteni.

Meciul a contat pentru runda cu numărul 11 din Liga Națională de baschet masculin. Steaua a urcat în top 6 cu 4 victorii și 7 înfrângeri, în vreme ce alb-albaștrii au coborât pe poziția a 7-a cu 3 victorii și 8 înfrângeri.

Craiova a deschis cu 6-0, însă gazdele au revenit și au terminat primele 10 minute de joc scorul de 19-12. Băieții lui Aco Todorov au jucat mult mai bine în partea a doua a primei reprize și au redus la o posesie avantajul bucureștenilor. 43-40 a fost scorul pauzei.

Steaua a început repriza secundă cu un parțial de 8-0 și Aco Todorov a fost nevoit să ceară time-out la scorul de 51-40. Craiova a răspuns bine și a urmat un run de 9-0 pentru olteni. iar înaintea ultimelor 10 minute de jos să aibă un avantaj de 6 puncte, 61-55.

Actul decisiv a început tot în favaorea oltenilor, grație a unei triple, însă elevii lui Cătălin Burlacu au revenit în joc, 77-72, și nu au mai cedat inițiativa până la finalul jocului.

Porter Troupe a totalizat 25 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive, Monyea Pratt a adăugat 24 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, iar Omari Gudul a terminat meciul cu 16 puncte și 7 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.