© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Voleibaliștii de la SCMU Craiova primesc sâmbătă vizita formației Unirea Dej. Meciul contează pentru etapa cu numărul 8 (penultima a turului) a Divizia A1, startul fiind programat de la ora 17.00, în Sala Polivalentă.

Alb-albaștrii sunt pe locul 3 în ierarhia intermediară a clasamentului, 17 puncte – 6 victorii și o înfrângere. Dejenii ocupă ultima poziție care asigură prezența în play-off (locul 6) – 10 puncte, 3 victorii și 4 înfrângeri.

„Legat de meciul cu Unirea Dej, consider că va fi un meci dificil, pentru că ei au o echipă care împleteşte dorinţa de afirmare şi valoarea unor jucători tineri cu a unor jucători străini. Împreună fac o echipă solidă, luptătoare şi nu trebuie să uităm că au pierdut acasă cu 3-2 duelul cu Dinamo, iar Galațiul a câștigat greu cu 3-1 la Dej. Tocmai de aceea ne-am luat toate măsurile, pentru a nu avea surprize. Echipa a crescut de la meci la meci, a căpătat maturitate şi personalitat și cred că putem juca şi mai bine”, a declarat Dănuț Pascu, tehnicianul craiovenilor.

Partida va fi arbitrată de bucureștenii Bogdan Stoica și Mihai Coman, iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat Traian Marinescu.

DIVIZIA A1 – ETAPA 8

SÂMBĂTĂ, 7 DECEMBRIE 2019
17.00 Arcada Galați – Volei Municipal Zalău
17.00 SCMU CRAIOVA – Unirea Dej
17.00 CS UV Timișoara – U Cluj
18.00 CSM Câmpia Turzii – Dinamo București

DUMINICĂ, 8 DECEMBRIE 2019
17.00 Gloria Buzău – Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.