FOTO Liga 1: Victorie conturată cu mari emoții | Craiova – Botoșani 3-1

1
298
Liga 1, etapa 19: Universitatea Craiova - FC Botoșani 3-1 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
Liga 1, etapa 19: Universitatea Craiova – FC Botoșani 3-1 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Universitatea Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, FC Botoşani, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I. Oltenii au avut 2-0, Botoşani a dominat a doua repriză, dar a luat gol cu poarta goală.

Mihăilă a deschis scorul după un corner executat de Cicâldău. Alb-albaștrii au obținut o lovitură de la 11 m în minutul 27, iar Alex Cicâldău a transformat de transformat de la punctul cu var. Ivan a avut golul de 3-0 în vârful piciorului, însă a dat pe lângă din poziție de unu la unu cu portarul advers. Și în loc de 3-0 s-a făcut 2-1… Ofosu l-a învins pe Popescu cu un șut din marginea careului.

Liga 1, etapa 19: Universitatea Craiova – FC Botoșani 3-1 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Oaspeții au dominat categoric partea secundă a partidei și a trecut în mai multe rânduri pe lângă egalare. Keyta a zguduit transversala, iar apoi Popescu a avut o intervenție providențială la șutul lui Ashkovski.

Liga 1, etapa 19: Universitatea Craiova – FC Botoșani 3-1 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

În prelungiri, Botoşani şi-a adus şi portarul în careul oltenilor, la un corner, dar alb-albaştrii au scăpat pe contraatac şi Vătăjelu a stabilit scorul final, 3-1.

U Craiova: Popescu – Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu – Zakaric, Cicâldău (86, Vătăjelu), Qaka (71, Ivanov) – Bărbuţ (64, Mateiu), Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Piţurcă .

Botoşani: Pap – Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu – Papa, J. Rodriguez – Ashkovski, Ebenhofer (75, Cascini), Ofosu (84, Cîmpanu) – Andronic (56, Keyta). Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonașe galbene: Zakaric, Bălașa / Ofosu, Ashkovski, Ebenhofer, Croitoru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.