FOTO: Robby Boros

SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul de la Oradea și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga Națională de baschet masculin. Formația pregătită de Aco Todorov a cedat pe terenul campioanei CSM CSU Oradea cu scorul de 70-61.

Craiova termină turul Grupei Valorice A cu trei victorii și 4 înfrângeri. De partea cealaltă, Oradea are 5-2 la finalul primei părți din GVA.

Alb-albaștrii au început mai bine și au condus cu 4-0, iar la finalul primei secvențe a întâlnirii au avut 23-22. Gazdele au preluat conducerea în partea a doua a primei reprize, însă finalul reprizei a aparținut craiovenilor. A fost 42-32 la pauza mare.

În repriza secundă Craiova a fost de nerecunoscut. Bihorenii au preluat inițiativa jocului și cu 10 minute înainte de concluzia partidei tabela de marcaj indica scorul de 53-52 în favoarea anfitrionilor. Sfertul patru a aparținut în totalitate gazdelor, oltenii au mai reușit să înscrie doar 9 puncte.

Dragoș Diculescu a totalizat 16 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Omari Gudul a adunat 10 puncte cu 7 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.