Baschet: SCM U Craiova primește vizita liderului

0
333

SCM Universitatea Craiova întâlnește pe U BT Cluj, luni, în etapa cu numărul 6 al Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Valorică A. Startul partidei este programat de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Trupa lui Aleksander Todorov are la 3-2 la general, în vreme ce formația clujeană a câștigat toate cele 5 partide disputate în actuala stagiune.

„Vom juca împotriva Clujului, echipa cu cel mai mare buget din România în ultimii cinci ani. În acest an, în special, au un lot foarte puternic. Anul trecut am demonstrat că ne putem bate cu acele formații bogate, dacă primim șanse egale”, a declarat Aco Todorov, în cadrul unei conferințe de presă.

Craiova vine după înfrângere de pe terenul lui Dinamo, scor 73-80. De partea cealaltă, U BT s-a impus în propriul fief în fața celor de la SCM Timișoara cu scorul de 79-70.

Istoricul confruntărilor directe este net favorabil ardelenilor, care s-au impus în 26 de meciuri din cele 32 disputate.

Partida dintre SCM Universitatea Craiova și U BT Cluj-Napoca va fi condusă de o brigadă formată din Laurentiu Grigoraș, Șerban Rașoga și Mate Andras Stretea, iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Marian Oprea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.