FOTO Volei (F): Victorie în minimum de seturi| SCMU Craiova – CSS Turda 3-0

0
573
Volei feminin: SCMU Craiova - CSS Turda 3-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
Volei feminin: SCMU Craiova – CSS Turda 3-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Echipa de volei feminin SCMU Craiova a câștigat în minimum de seturi, scor 3-0, partida disputată sâmbătă dimineața, în Sala „ Ion Constantinescu”, în compania celor de la CSS Turda.

Partida a contat pentru etapa cu numărul 5 (ultima a turului) Diviziei A 2 Vest.

Turda a început tare partida și a avut 6-1 în prima secvență a partidei. Fetele lui Lucian Zlotea au egalat la 7-7 și nu au mai cedat inițiativa până la finalul setului, 25-17 pentru gazde. Actul secund a fost la discreția craiovencelor, care au închis la 25-12. Ultimul set a fost cel mai echilibrat al partidei. Oaspetele au avut din nou 6-1, Craiova a egalat situația la 12-12 și s-a mers cap la cap până la 20-20. Alb-albastrele au gestionat mai bine finalul și au câștigat setul cu 25-22.

De menționat faptul că Lucian Zlotea a rulat tot lotul avut la dispoziție în această partidă.

Volei feminin: SCMU Craiova – CSS Turda 3-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

SCMU CRAIOVA: Constantinescu, Brabete, Truță, Mănuc, Zlotea, Marciu – Chifu (L). Au mai intrat: Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan – Pîrvan (L)

„A mers foarte bine serviciul, dar mai puțin în ultimul set, când s-a văzut și pe tabelă. Mă așteptam să fie un meci mai greu. Nu am mai făcut greșeli ca în meciul de la Mureș, iar acest lucru mă mulțumește. Putem spune că experiența a făcut diferența. Niciodată nu mi-au plăcut greșelile de începătoare și de aceea mă enervez când văd astfel de erori. Dacă vrem să ne luptăm cu echipe mai tari, orice minge contează. În setul al treilea am făcut mai multe modificări și, chiar dacă scorul era strâns pe final, nu am vrut să schimb. Doar așa putem evolua”, a declarat tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.