© FOTO: Remus Badea / SPORTUL DOLJEAN

Înaintea partidei cu Steaua București, care va avea loc duminică, ora 19:00, în Sala Polivalentă, antrenorul SCM U Craiova, Aco Todorov a salutat revenirea suporterilor în număr mare la meciurile de baschet.

Meciul cu Steaua se anunță a fi greu, dar avem câteva atuuri importante. Tehnicianul oltenilor a prefațat meciul în cadrul unei conferințe de presă.

„Sunt doi jucători de la Steaua, Keith Charles Clanton şi Radoslav Spasojevic, pe care i-am pregătit în trecut şi îi cunosc destul de bine. Steaua este o echipă puternică, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Deşi ne-am impus în ambele meciuri de acasă, nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Important este să câștigăm, chiar dacă nu evoluăm foarte bine, decât să facem spectacol, dar să pierdem. Au venit mai mulţi fani la sală decât în sezonul trecut şi am fost plăcut surprins că la partida cu Piteşti suporterii au venit în număr mare. Vreau să invit din nou pe fani să vină duminică la sală, să ne conducă spre un nou succes. Vrem sa castigam fiecare meci. Nu va fi un meci special cu Steaua, va fi unul din cele 14 partide”, a afirmat Aco Todorov.

Și jucătorul Dragoş Diculescu se arată optimist înaintea duelului cu bucureștenii.

„Am jucat două partide amicale contra Stelei şi am văzut care sunt punctele lor forte. Deşi va fi diferenţă între partidele amicale şi una oficială, sunt convins că vom evolua foarte bine şi ne vom impune în faţa propriilor fani. Ne dorim să jucăm cât mai bine, să ajungem cât mai sus în clasament și prima țintă va fi Steaua”, a punctat Diculescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.