© FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la BCMU Pitești, duminică seara, în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin – Grupa Valorică A.

Startul partidei este programat de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet, FRB TV.

Ambele echipe au 1-1 la general după primele două etape ale sezonului.

Craiova vine după o înfrângerea în fața celor de la SCM Timișoara, scor final 73-84, partidă în care a fost condusă chiar și la 25 de puncte. De cealaltă parte, BCMU Pitești a fost foarte aproape să învingă în propriul fief pe U BT Cluj, însă a cedat în prelungiri, scor final 83-85.

Mai mulți jucători au jucat de-a lungul istoriei la ambele echipe: Porter Troupe, Goran Gajovic, Ivan Siriscevic, Iuri Fraseniuc, Iulian Corneanu, Szabolcs Santa.

În ceea ce privește întâlnirile directe, craiovenii s-au impus în 15 din cele 27 de confruntări, iar 12 victorii au aparținut argeșenilor. Cele două echipe s-au „ciocnit” de șase ori în sezonul precedent, iar fiecare echipă a reușit să își apere propriul teren.

Meciul dintre SCM U Craiova și BCMU Pitești va fi arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Alin Faur și Istvan Bertalan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.