Echipa de baschet masculin SCMU Craiova © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

SCM Universitatea Craiova a pierdut amicalul disputat în Capitală, sâmbătă, în compania celor de la Steaua București. Elevii lui Cătălin Burlacu s-au impus cu scorul de 70-63. 

A fost al doilea duel dintre cele două echipe, după ce în finala Cupei Craiovei de săptămâna trecută oltenii s-au impus pe teren propriu, scor 93-86.

Meciul din Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul a fost foarte disputat, cu multe  răsturnări de situații. După primele 10 minute a fost 17-11 pentru alb-albaștrii, dar gazdele au intrat în avantaj la pauza mare, scor 36-29. Băieții lui Todorov și-au adjudecat sfertul 3 al întâlnirii cu 23-11, asftel că înaintea ultimelor 10 minute conduceau cu 52-47. Gazdele steliștii au întors cu același rezultat și s-au impus la 7 puncte diferență.

Russell Byrd a reușit un double-double cu 11 puncte și 10 recuperări, Tyler Laser a adunat 13 puncte, Monyea Pratt a totalizat 12 puncte, Porter Troupe a termnat meciul cu 9 puncte, în timp ce Omari Gudul a înscris 6 puncte, Stoyanov și Diculescu câte 5 și Bogdan Țibîrnă 2 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.