Victor Piţurcă a acordat un scurt interviu pentru site-ul oficial al Universității Craiova, în care explică rolul și obiectivele sale la gruparea alb-albastră.

Vă prezentăm interviul intergal:

R. Bine ați venit la Universitatea Craiova. În ultima vreme ați stat departe de echipele din fotbalul românesc. De ce Știința?

Victor Pițurcă: Sincer nu doream să revin în fotbalul românesc în acest moment. Poate peste câțiva ani. Îmi doream să rămân în țările din Golf, însă a fost acel proces cu fostul meu club care a durat foarte mult. Am preferat să stau o perioadă și timpul a trecut. Am avut oferte, atât din țară cât și din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universității Craiova am acceptat imediat, deoarece mereu ambiția mea a fost de a face performanță cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova.

R: Care sunt obiectivele?

V.P.: Pentru mine obiectivul este unul singur: câștigarea campionatului și accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă, pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 – 5 jucători valoroși. Dar obiectivul meu acesta este: câștigarea campionatului pentru că suporterii Universității asta așteaptă de la echipă și implicit de la mine.

R: Se poate implica Universitatea Craiova în lupta pentru titlu chiar din acest sezon?

V.P.: Toată lumea știe foarte bine ce îmi doresc eu, așa că nu are rost să o mai repet. Acesta este obiectivul meu: câștigarea campionatului chiar din acest an. Va fi mai greu, însă eu cred că sunt șanse.

R: Care sunt atribuțiile dumneavoastră?

V.P.: Mă voi ocupa de tot ce înseamnă echipa de fotbal. Am discutat cu acționarii echipei, oameni foarte deschiși, care își doresc, la fel de mult ca mine ca lucrurile să mergă bine la echipă și să câștigăm campionatul. Din acest motiv au și apelat la serviciile mele.

R: Care va fi staff-ul dumneavoastră?

V.P.: Deocamdată nu vă pot spune care va fi staff-ul meu tehnic. Îl veți afla pe data de 1 septembrie, atunci când eu voi veni la echipă. În orice caz, îmi doresc ca actualul antrenor, Corneliu Papură, să rămână alături de mine la echipă și sper că va accepta lucrul acesta.

R: Aveți un mesaj pentru suporteri?

V.P.: Îmi pare bine că vin la Craiova și că voi fi din nou împreună cu ei și sper ca ÎMPREUNĂ să reușim ceea ce ne dorim cu toții în Oltenia. Echipa are nevoie de suporteri și îmi doresc ca aceștia să vină mâine la partida cu Astra în număr foarte mare. Sunt trei puncte importante pentru noi și le putem obține doar cu suporterii alături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.