Lupte CSU Craiova

La Reșița a avut loc în perioada 19-21 iulie – Finala Campionatului Naţional de lupte pentru seniori. Luptătorii craioveni au cucerit 8 medalii. 

CS Universitatea Craiova a obținut urmatoarele rezultate:

Un titlu de campion național prin Răzvan Kovacs (categoria 57kg) și două titluri de vicecampioni prin  Ștefan Coman – categoria 65 kg și Ionuț Moise- categoria 70 kg. De asemenea, luptătorii craioveni s-au mai clasat de două ori locul 5, prin Surugiu Cristian și Constantin Sergiu, ambii la categoria 61 kg. De menținat că Moise Ionuț s-a accidentat la genunchi în semifinală cu sportivul Evgheni Volcov de la Steaua București, pe care l-a depășit cu scorul de 6-5,iar în finală nu a mai luptat.

La lupte feminin, Anghel Alexandra a câștigat titlul de campioană națională la categoria 72 kg, învingând în finală pe Larisa Nițu, legitimată la CSM Craiova.  În urma acestor rezultate

CS Universitatea Craiova a ocupat locul doi în clasamentul pe cluburi, fiind întrecută de Steaua București.

Luptătoarele de la CSM Craiova au câștigat 4 medalii:

Pe lângă argintul obținut de Nițu, după finala pierdută în fața Alexandrei Anghel (72 lg), alte trei sportive de la CSM Craiova au urcat pe podiumul de premiere.

Roxana Capezan (65 kg) și Adina Irimia (68 kg) au câștigat medaliile de argint, după ce au pierdut finalele jucate împotriva Kristza Inkze (CSM Sf. Gheorghe), respectiv Adina Popescu (CSM Sf. Gheorghe). Adina Giura a terminat pe locul 3 la categoria 65 kg.

CSM Craiova a ocupat locul doi în clasamentul pe cluburi la lupte feminine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.