FOTO: scotfa.co

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va oficia la meciul dintre Honved Budapesta și Universitatea Craiova, programată joi, 25 iulie, pe stadionul „ETO Park” din Gyor, contând pentru prima manșă a turului al doilea preliminar din Europa League.

Astfel, scoțianul Kevin Clancy va fi la centru, ajutat la cele două linii de asistenții Graeme Stewart și Sean Carr, iar al patrulea oficial a fost delegat Euan Anderson. Observatorii partidei din Ungaria vor fi Jon Eilif Skjervold (Norvegia) – pentru arbitraj, Sigurdur Hannesson (Islanda) – pentru joc.

Kevin Clancy s-a născut pe 23 noiembrie 1983 și se află din anul 2012 pe lista FIFA. Are în palmares prezența la Campionatul European Juniori asub 19 ani din Ungaria 2014, unde a condus partidele Israel – Ungaria 1-2 și Bulgaria – Germania 0-3, în grupe, și semifinala Germania – Austria 4-0. Pe 2 august anul trecut a condus partida Vitesse Arnhem – Viitorul Constanța 3-1, în turul al doilea preliminar din Europa League. Precedentul joc internațional condus de Clancy a fost Letonia – Slovenia 0-5, pe 10 iunie anul acesta, în preliminariile EURO2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.