Liga 1: Final dramatic în Bănie, 2-1 în minutul 90… 3-2 final. Constantin a marcat un eurogol în mintul 94

0
521
Liga 1, etapa 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni 3-2 | FOTO: Ionuț Greere
Liga 1, etapa 1: Universitatea Craiova – Academica Clinceni 3-2 | FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova s-a jucat cu nervii suporterilor la debutul în noua ediție de campionat. Băieții lui Papură a câștigat cu scorul de 3-2, finalul a fost de-a dreptul nebun, în minutul 90 scorul era 2-1 !

Oltenii au deschis scorul în minutul 13, după ce Răuţă a deviat mingea în proprie poartă o centrare a lui Bancu. Echipa lui Ilie Poenaru a egalat, prin Adrian Şut, dar Craiova a revenit în avantaj până la pauză. Calancea a greșit decisiv la o minge venită de pe partea stângă, iar Ivan Martic a reluat în poarta goală.

 

Liga 1, etapa 1: Universitatea Craiova – Academica Clinceni 3-2 | FOTO: Ionuț Greere

Cornel Papură a început meciul de pe Oblemenco cu două surprize, puștiul de 16 ani – Ștefan Baiaram, respectiv Marian Șerban, jucător care sezonul trecut a fost împrumutat la Mioveni. Ultimul a fost înlocuit după golul egalizator al ilfovenilor cu Mateiu.

Liga 1, etapa 1: Universitatea Craiova – Academica Clinceni 3-2 | FOTO: Ionuț Greere

Baiaram a jucat admirabi și și-a creat o ocazie de a marca în partea a doua a jocului. Puștiul alb-albaștrilor putea închide meciul, dar a nimerit bara.

Gazdele s-au chinuit pe finalul meciului, ilfovenii și-au dat seama că pot pleca cu punct de la Craiova. Paţurcă şi Nsiah au nimerit bara, iar minutul 3 al prelungirilor inevitabilul s-a produs. Nsiah a dat golul de 2-2, moment în care suporterii au cerut demisia lui Papură.

Întrodus pe teren în locul lui Ștefan Baiaram, Vasile Constantin, în vârstă de 21 de ani, a prins un şut fantastic în minutul 90+5, la ultima fază de joc, lăsându-l pe Calancea fără replică.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – ACADEMICA CLINCENI 3-2 (2-1)

Univ. Craiova: Pigkiacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Ivanov, M. Șerban (’29, Mateiu), Qaka – Bărbuț, M. Roman (’77, Fortes), Baiaram (’83, V. Constantin). Antrenor: Corneliu Papură.

Clinceni: Calancea – Fl. Achim, Răuță, Patriche, Dobrescu – Șut, B. Barbu (’71, Vojtus) – B. Ilie (’46, P. Pârvulescu), Olariu (’56, Paturca), Nsiah – Buziuc. Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonașe galbene: Kelic  / Patriche

Arbitri: Marian Barbu – Marius Nicoară, Marius Badea; R- Lucian Rusandu.

Observatori: Eduard Dumitrescu, Paul Cazan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.