Baschet: Aco Todorov: „Se resimte oboseala după cele cinci meciuri din sferturile de finală”

0
491
Aco Todorov, antrenor SCMU Craiova | FOTO: Ionuț Greere
Aco Todorov, antrenor SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Aco Todorov, antrenorul principal al SCM Universitatea Craiova, a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul cu 3 din semifinala cu CSU Sibiu din Liga Națională de baschet masculin.

Tehnicianul oltenilor a declarat că se simte oboseala din seria de cinci meciuri din sferturile de finală, iar acest lucru s-a văzut în cele două meciuri de la Sibiu.

„Vom evolua mâine împotriva Sibiului după ce am pierdut primele două partide în deplasare la diferenţă totală de peste 50 de puncte. Trebuie să ne dovedim nouă că facem parte din parte din acest careu de aşi. Vârful de formă pe care l-am programat era pentru începutul lunii mai. Eram convins că vom învinge Timişoara cu 3-0, însă, din păcate, nu a fost aşa. Acum se resimte oboseala după cele cinci meciuri din sferturile de finală. După ce ajungi în vârf de formă, urmează o perioadă mai proastă pentru orice echipă. Targetul a fost să ne concentrăm pe sferturi, pentru a reuşi cea mai mare performanţă din istoria acestei secţii”, a spus Todorov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.