Cupa României: Cornel Papură: „Sunt sigur că vom marca”

0
532
Cornel Papură | FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova încearcă să repare rezultatul negativ din meciul tur al semifinalelor Cupei României cu FC Viitorul şi să se califice pentru a doua oară consecutiv în finală. Cornel Papură, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre partida de joi cu Viitorul şi despre şansele pe care le are echipa sa după eşecul din tur.

„Avem de remontat un rezultat, încercăm să fim mai atenţi în faţa porţii, să marcăm. Viitorul este o echipă puternică, foarte bine organizată, joacă un fotbal foarte frumos. Ei se menţin sus în fiecare an, sunt în play-off, deşi vând cei mai buni jucători. Jocul lor este bine pus la punct, au trasee stabilite în timp, fiecare ştie ce are de făcut. Nu va fi uşor, dar vom face tot ce putem ca să marcăm. Acesta e primul gând, să dăm gol, fiindcă la Giurgiu am ratat mult, inclusiv penalty. Sunt sigur că vom marca, dar e greu de spus în procente ce şanse avem. Timpul e scurt pentru mine, nu este uşor să implementezi un nou mod de a vedea fotbalul, total diferit de ceea ce a fost înainte. Din punctul meu de vedere, nu este absurd nici să ne calificăm şi nici să luăm locul 2, având în vedere lotul pe care-l avem”, a declarat Cornel Papură, antrenorul Universității Craiova

Problema cu accidentările nu le dă pace oltenilor. După ce Koljic s-a operat la Barcelona şi va lipsi o bună perioadă de timp, Cornel Papură a adăugat pe listă încă câteva nume indisponibile pentru jocul cu Viitorul.

„Acka are ceva la coapsă, de aceea a cerut schimbare la Giurgiu, nu din cauza loviturii la buză. Tiago este în recuperare, posibil să lipsească până la finalul sezonului. Briceag şi Nuno Rocha nu sunt nici ei refăcuţi, iar Cristea este suspendat. Vom vedea la ora meciului pe cine ne putem baza”, a adăugat Cornel Papură.

Partida retur din semifinalele Cupei României dintre FC Viitorul şi Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 19:45, pe stadionul din Ovidiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.