Baschet (M): Amedeo Casale: „Vom intra din primul minut să câștigăm”

0
444
Amedeo Casale, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Amedeo Casale,  jucător SCM Universitatea Craiova | Foto: Tiberiu Cocora

Echipa de baschet masculin SCM U Craiova va disputa miercuri primul duel din play-off-ul LNBM, împotriva formației BC Timișoara. Trupa antrenată de Alexandar Todorov a terminat faza Top Six pe poziția a 4-a, lucru care i-a asigurat un atuu important în prima manșă din play-off, și anume terenul propriu.

Craiovenii au pregătit intens meciurile cu Timișoara și sunt gata să scrie istorie la acest club.

„Miercuri începem play-off-ul, o perioadă pe care am așteptat-o și am pregătit-o de ceva timp. În primul rând, ne dorim ca indiferent de nemulțumirile care au fost până acum, publicul să vină în acest play-off și să fie alături de noi, pentru că avem nevoie de susținerea lor. Ne dorim să încheiem în trei meciuri această manșă și să trecem în următoarea fază cu rezultate bune.
Play-off-ul este întotdeauna diferit față de Top Six, se joacă alt baschet. Din ultimul meci cu Timișoara ne-am învățat lecția și nu vom mai trata această echipă ca la jocul precedent. Vom intra din primul minut să câștigăm”, a declarat Amedeo Casale, jucător SCM U Craiova.

Primul meci dintre SCM U Craiova și BC Timișoara se va disputa miercuri, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.