Baschet (M): Igor Mijajlovic: „Victoriile vin când joci în echipă, nu individual”

0
525
Igor Mijajlovic, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Igor Mijajlovic, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova speră să scape de blestemul play-off-ului și să depășească faza sferturilor de finală. Trupa lui Aco Todorov întâlnește SCM Timișoara, prima fiind programată miercuri, de la ora 18.30, a doua vineri, de la ora 18.30, apoi seria se mută pe malurile Begăi.

Igor Mijajlovic a vorbit despre duelurile cu fosta sa echipă. Baschetbalistul sârb este de părere că victoriile vin când joci în echipă, nu individual.

„Vom lupta pentru orice minge, pentru că numai aşa poţi face diferenţa. Ne dorim să obţinem trei victorii, ne-am pregătit pentru asta şi jucăm cu multă încredere. Cunoaştem adversarii foarte bine, am jucat deja de patru ori împreună până acum şi ştim că trebuie să dăm totul şi să punem inimă în ceea ce facem. Victoriile vin când joci în echipă, nu individual, iar un lucru îl ştiu foarte bine: noi suntem o echipă. Cred în această echipă şi tot ce vreau să mai spun este să veniţi la sală să susţineţi echipa noastră. Hai Craiova!“, a spus Igor Mijajlovic, luni, în cadrul conferinței de premergătoare seriei.

Seria Craiova – Timișoara se desfăşoară pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, echipa din Bănie având avantajul terenului propriu în 3 dintre dispute, dacă va fi cazul disputării tuturor jocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.