Goran Gajovic (stânga) în duel cu Lemart Philmore (dreapta) | LNBM, Grupa Roșie: SCMU Craiova – CSU Sibiu 59-75 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a pierdut duelul de pe teren propriu cu CSU Sibiu, scor 59-76, în etapa a 9-a a LNBM – Grupa Roșie, luni, în Sala Polivalentă din Bănie.

Goran Gajovic și Sebatian Ionescu au oferit declarații de presă după partida pierdută în fața liderului Ligii Naționale. Ce doi jucători au vorbit și despre meciul cu Timișoara.

„Au jucat foarte bine azi, au meritat să câștige. Am jucat lent azi și în apărare și în atac. Va trebui să lucrăm pentru sferturi. Vom avea un meci cu Timișoara în care să reglăm aceste lucruri. Este o partidă pe care va trebui să o câștigăm, să le aratăm că suntem mai buni ca ei, pentru că vor fi primii noștri adversari în playoff”, a spus Gajovic.

„În meciul ăsta și în meciul cu Timișoara de vineri încercăm să pregătim playoff-ul. O să ne dăm toată silința și să dăm tot ce putem să ajungem în semifinală și să mergem cât mai departe posibil. Nu contează exact ce a lipsit în acest meci, dar va trebui să ne punem la muncă toți, să vedem video și vom lucra împreună ca o echipă adevărată”, a declarat Basti Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.