Baschet: Continuă seria neagră din LNBM | BCMU Pitești – SCM U Craiova 83-80

0
491
Foto: BCM U FC Arges Pitesti (Facebook)
Foto: BCM U FC Arges Pitesti (Facebook)

SCM Universitatea Craiova a pierdut și meciul dispuat duminică seara la Pitești, scor 83-80, din etapa a 8-a a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Roșie.

1/7 este bilanțul înregistrat de formația craioveană în faza a doua a LNBM. Alb-albaștrii mai au de disputat două jocuri, ambele pe teren propriu: 1 aprilie, ora 19.00, contra Sibiului și pe 6 aprilie cu Timișoara. Oltenii rămân totuși favoriți la locul 4, poziție ce le asigură disputarea primelor două jocuri din play-off pe teren propriu.

Gazdele au intrat în avantaj la pauza mare de 9 puncte, 47-38, iar prima parte din a doua repriză a revenit tot formației antrenate de Florin Nini, 68-58 cu 10 minute înainte de ultima secvență a întâlnirii.

Craiovenii au avut un sfert patru fantastic, au recuperat ecartul de pe tabela de marcaj, ba chiar au trecut la conducerea jocului cu două minute înainte de final, 76-80. Piteștenii au dominat finalul și cu un run de 7-0 au terminat victorioși. Craiova a avut șansa de a trimite meciul în prelungiri, însă Igor Mijajlovic ratat din spatele semicercului.

Vlad Koreniuk a terminat cu 26 de puncte și 8 recuperări, iar Porter Troupe a totalizat 14 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.