Baschet masculin; Craiova – Sibiu 79-66, Cupa României | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a fost la o aruncare să întoarcă rezultatul din turul Cupei României la baschet masculin. 

Formația antrenată de către Aco Todorov a câștigat partida disputată marți, în compania celor de la CSU Sibiu, scor 79-66, dar a ratat calificarea în Final 4. În tur, Sibiul s-a impus cu 89-74 și cu scorul general de 155-153 merge la Turneul Final.Craiova a avut atacul final, însă Mo Curry a ratat aruncarea decieivă.

Oltenii au crezut în calificare încă din debutul partidei și au dominat disputa sub panou. Alb-albaștrii au câștigat primul parțial al întâlnirii cu 28-17. Craiova s-a desprins la 13 puncte în sfertul secund, dar Sibiul a redus din deficit pe finalul primei reprize, astfel că la pauza mare craiovenii aveau 10 puncte avans (43-33).

Baschet masculin; Craiova – Sibiu 79-66, Cupa României | FOTO: Ionuț Greere

Ecartul gazdele a crescut la 14 puncte în sfertul 3, însă a urmat un run de 11-1 pentru ardeleni. Trupa lui Todorov a venit din la o singură posesie de calificareîn ultimul minut al disputei. Tehnicianul macedonean a solicitat time-out cu 17 secunde înainte de final, Mo Curry a avut posesia finală, însă a ratat aruncarea decisivă.

aschet masculin; Craiova – Sibiu 79-66, Cupa României | FOTO: Ionuț Greere

Porter Troupe a terminat meciul cu 18 puncte, 7 recuperări, Vlad Koreniuk a adăugat 14 puncte, 7 recuperări, Amedeo Casale a pus pe tabelî 13 puncte, 9 recuperări, 2 intercepții și 2 capace, Morris Curry a bifat 13 puncte, 5 pase decisive, iar Igor Mijajlovic a totalizat 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.