Baschet: Aco Todorov a prefațat meciul cu U BT Cluj: „O să încercăm duminică să obținem victoria pentru a ne asigura o poziție în primele patru echipe la finalul Top Six”

0
336
Aco Todorov, antrenor SCMU Craiova | FOTO: Ionuț Greere
Aco Todorov, antrenor SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Echipa de baschet masculin SCM U Craiova va avea un duel de foc duminică seară, împotriva formației U-Banca Transilvania Cluj, meci din etapa a 7-a din faza a doua a LNBM.

Va fi o partidă extrem de importantă pentru olteni, o victorie împotriva ardelenilor asigurându-le cel puțin poziția a patra la finalul Top 6. Alexandar Todorov, antrenorul Craiovei, a vorbit despre importanța jocului de duminică seară, dar și despre problemele de lot cu care s-au confruntat în ultima perioadă.

„Jucăm împotriva echipei cu cel mai mare buget din ligă și, indiferent de felul în care au jucat ultimele două meciuri cu Pitești, este echipa în fața căreia este cel mai greu de jucat. Mai avem trei meciuri pe teren propriu din ultimele 4 jocuri. O să încercăm duminică să obținem victoria pentru a ne asigura o poziție în primele patru echipe la finalul Top Six. Absența lui Curry s-a simțit mult în tabăra noastră la ultimele jocuri. Cu el în teren sunt sigur că am fi reușit cel puțin o victorie în aceste meciuri, dar faptul că a lipsit Curry nu este o scuză pentru toate aceste înfrângeri. Chestiunea legată de accidentări face parte din joc, iar de aceea jocul nostru nu este așa cum ni-l dorim”, a declarat Alexandar Todorov, antrenor SCM U Craiova.

„Șansele noastre de a merge mai desparte în Cupa României sunt destul de mici, cam 10%, dar e mai bine 10% decât să nu avem nicio șansă. Vom încerca să facem cel mai bun joc al nostru și mergem până la capăt”, a adăugat tehnicianul formației oltene.

SCM U Craiova – U-Banca Transilvania Cluj se va disputa duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.