Teo Țaralungă a dat lovitur de începere a meciului U Craiova – Astra

Universitatea Craiova este clubul de fotbal din România care îşi respectă poate cel mai mult fostele glorii şi pune mare preţ pe „legende”. Foştii fotbalişti sunt chemaţi la toate evenimentele importante, iar la meciurile de pe „Ion Oblemenco” aceștia sunt nelipsiți.

Printre foştii fotbalişti de legendă ai Ştiinţei se regăseşte şi Teo Ţarălungă. Acesta a fost invitat să dea lovitura de începe a meciului Universitatea Craiova – Astra Giurgiu.

În comuna Manasia din județul Ialomița s-a născut Teodor Ion Țarălungă (73 ani), cel care urma să ajungă una dintre cele mai bune extreme din istoria fotbalului românesc. Acesta a ajuns la Campioana Unei Mari Iubiri în anul 1970, convins fiind de către cel mai bun prieten al său, Ion Oblemenco. Dată fiind perioada îndelungată în care a jucat pentru Știința, anii 1969-1975 și 1976-1977, Țarălungă a devenit în acele vremuri unul dintre idolii galeriei oltene. Cea mai importantă performanță în tricoul alb-albastru a fost câștigarea titlului de campion național în anul 1974.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.