Volei (M): Dănuț Pascu a prefațat disputa cu Dinamo: „Dinamo este o echipă total schimbată faţă de meciul din tur”

0
300
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au trecut peste pasa proastă și au reușit să câștige miercuri pe terenul celor de la CSM București. Elevii lui Dănuț Pascu vor să dubleze victoria printr-un succes împotriva lui Dinamo, sâmbătă, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă.

Antrenorul Dănuț Pascu a atras atenția că Dinamo este o echipă schimbată față de cea din turul campionatului, iar partida nu va fi deloc ușoară.

„Nu vreau să plecăm cu ideea greşită că am câştigat cu 3-0 la Dinamo şi că acum va fi un meci uşor. Dinamo este o echipă total schimbată faţă de meciul din tur. Şi-a adus trei jucători de foarte mare valoare, scumpi, plus că au reactivat unul, un centru, pe Mureşan, pe care eu îl apreciez. Dinamo, dacă începea acum campionatul, se lupta la titlu”, a spus Dănuț Pascu.

Obiectivul echipei este clasarea pe loc ce să-i permită calificarea într-o cupă europeană. Titlul este greu de atacat, în condițiile în care Zalăul și Galațiul au bugete sensibil mai mari ca al Craioveu, au jucători de mare valoare şi este greu să te lupţi cu ei, după cum a declarat tehnicianul Craiovei.

„Vreau să vă reamintesc că obiectivul nostru este de a prinde o cupă europeană, ceea ce înseamnă şi o clasare pe locul patru. Am fost tot timpul pe doi, la un set în spatele Zalăului, şi presiunea era mare. Toată lumea mă întreba de campionat, dar eu am spus întotdeauna că trebuie să fim mai ponderaţi, pentru că trebuie să recunosc, şi o spun acum: valoarea echipei este cam de locul trei-patru. Aceste două forţe, Galaţiul şi Zalăul, au bugete sensibil mai mari ca al nostru, au jucători de mare valoare şi este greu să te lupţi cu ei. În tur, contra lor, am obţinut nişte rezultate de excepţie, pentru că pe Zalău am învins-o cu 3-2 şi am câştigat la Galaţi tot cu 3-2. Au fost două surprize şi au dat foarte multă încredere celor din jurul nostru. Îmi pare rău că au apărut cele trei înfrângeri, iar acum sper că mai departe ne vom reveni şi ne vom apropia de valoarea noastră.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.