Rusmir Halilović, jucător SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCMU Craiova are un duel de foc cu Arcada Galați, sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova. Meciul a fost prefațat în cadrul unei conferință de presă de Rusmir Halilović.

Voleibalistul bosniac a afirmat că echipa nu se află în scădere de formă și crede că distanța față de Zalău poate fi recuperată.

„În prima parte a campionatului ne-a ajutat un pic şi programul meciurilor de am avut acel parcurs foarte bun, cu 11 victorii pe linie, pentru că am jucat mai mult acasă, iar acum, când am început partea a doua a campionatului, am jucat meciurile în deplasare. Nu am mai jucat acasă de vreo două luni şi se simte acest lucru, dar nu am luat în niciun caz piciorul de pe acceleraţie, lucrurile merg la fel de bine la antrenamente, pregătirea meciurilor este foarte bună şi îmi doresc foarte mult să ieşim din această perioadă grea cu cele două înfrângeri. Putem prinde Zalăul din urmă, pentru că acest play-off care se dispută în România face posibil să se întâmple şi astfel de lucruri. Sunt multe meciuri echilibrate atunci, în care se poate întâmpla orice“, a declarat voleibalistul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.