Atletism: Primele medalii la Campionatul Național Indoor

1
559
FOTO: Georgiana Muscalu (CSM Craiova), arhiva
FOTO: Georgiana Muscalu (CSM Craiova), arhiva

Miercuri, 6 februarie 2019, a început Sala de atletism din cadrul CSN București „Lia Manoliu” finala Campionatul Național de atletism în sală pentru seniori și tineret. Ca o noutate, odată cu întrecerea indoor etalon pe plan national, a fost programat și concursul rezervat probelor combinate la aceleași categorii de vârstă.

Atleții craioveni au cucerit în prima zi de concurs 4 medalii. Craioveanca Florina Pierdevară, sportivă care reprezintă clubul CSA Steaua București, a câștigat medalia de aur în proba de 1500 m.

Ștefania Drăgan, legitimată la CSM Craiova, a câștigat medalia de bronz în proba se săritură cu prăjina, cu o performanță de 3.30 m. Drăgan a urcat pe podium și la tineret, câștigând medalia de argint.

Georgiana Muscalu (CSM Craiova) a obținut bronzul la Pentatlon (3424 puncte), iar Cristina Bălan, legitimată la CSM Craiova, a luat medalia de argint la tineret, fiind înregistrată cu timpul de 57.04.

Campionatul Național de atletism în sală pentru seniori și tineret continuă și astăzi. Competiția este transmisă în direct – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.