Volei feminin, Divizia A 2 Vest ⚪🔵 SCMU CRAIOVA 🆚 CSU POLI TIMIȘOARA 3-2 | FOTO: Ionuț Greere

SCMU Craiova a câștigat cu scorul de 3-2 meciul disputat sâmbătă dimineața, în Sala Ion Constantinescu din Craiova, în compania formației CSU Poli Timișoara.

Oltencele au început partida, și-au luat un avantaj liniștitor încă din startul primului parțial (9-3), și au închis setul cu 25-16.

Oaspetele au restabilut egalitatea după un set în care voleibalistele lui Zlotea au fost de nerecunoscut (17-25).

Volei feminin, Divizia A 2 Vest ⚪🔵 SCMU CRAIOVA 🆚 CSU POLI TIMIȘOARA 3-2| FOTO: Ionuț Greere

Setul trei a început semnul echilibrului, 4-4, 9-9.  Alexandra Brabete a servit 12 servicii la rând și scorul a devenit 21-9 ! Timișorencele au redus ecartul de pe tabela de marcaj până la 23-19, însă nu au putut împiedica câștigarea parţialului de către alb-albastre.

Volei feminin, Divizia A 2 Vest ⚪🔵 SCMU CRAIOVA 🆚 CSU POLI TIMIȘOARA 3-2 | FOTO: Ionuț Greere

Ambele echipe s-au aflat la conducere în setul patru, iar suspansul s-a prelungit până la final. Craiova a avut 21-19, însă formația bănăţeană a întors situația și au închis la 25-22.

Timișoara a deținut inițiativa în tie-break, a condus în permanență la 2-3 puncte diferență. Craiova a egalat de fiecare dată și a preluat conducerea la 11-10. Oaspetele au ajuns primele la minge de meci (13-14), dar cele care au reușit până la urmă să câștige au fost fetele lui Zlotea (18-16), după ce au mai salvat o minge de meci la 15-16.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.