Baschet (M): SCM U Craiova și BCMU Pitești se întâlnesc mâine în Bănie

0
396
SCM U Craiova - BCMU FC Argeș Pitești 99-89 | LNBM, ediția 2018-2019 | FOTO: Ionuț Greere
SCM U Craiova – BCMU FC Argeș Pitești 99-89 | LNBM, ediția 2018-2019 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova și BCMU FC Argeș se întâlnesc în a treia etapă din cadrul Top 6, sâmbătă, 2 februarie începând cu ora 19.00 în Sala Polivalentă din Craiova. Partida va fi transmisă în direct pe FRB TV.

Trupa lui Aco Todorov a pierdut primele două partide din a doua fază a Ligii Naționale și a ajuns la 10-6 la general. De partea cealaltă, argeșenii au câștigat meciul cu U BT Cluj și s-au înclinat la Sibiu. 7/9 este generalul piteștenilor.

În ceea ce privește partidele directe din sezonul regulat, fiecare echipă și-a fructificat avantajul terenul propriu. În tur, SCM U Craiova s-a impus la o diferență de 10 puncte, scor 99-89. În retur, în acel meci cu cântec, în care sfertul 3 a durat 13 minute, formația lui Florin Nini a câștigat cu 96-92.

„Cu Piteştiul trebuie să fim concentraţi pe aruncătorii lor şi să stăm bine la recuperări, în timp ce în ofensivă trebuie să fim pregătiţi fizic. Asta ar fi cheia victoriei din punctul meu de vedere. Avem nevoie de acest succes şi după Top 6 să fim pe cel mai bun loc posibil. Nu vreau să vorbesc despre ultimul meci de la ei, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul viitor şi facem tot posibilul să-l câştigăm“, a declarat Iuri Fraseniuc, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Craiova conduce în istoricul confruntărilor directe, cu 14 victorii din 25 de partide disputate.

Partida din Bănie va fi condusă de o brigadă formată din Alexandra Stan, Laszlo Bukuresti, și Sorin Drugău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.