SCM U Craiova – BCMU FC Argeș Pitești 99-89 | LNBM, ediția 2018-2019 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova se deplasează la Pitești pentru duelul cu BCMU FC Argeș, duminică, de la ora 19.45, în direct la DigiSport 2. Partida contează pentru etapa cu numărul 13, penultima din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Valorică A.

Trupa lui Aco Todorov are înaintea acestei partide 9-3 la general, în vreme ce piteștenii au la activ 5 victorii și 7 înfrângeri.

Partidele dintre cele două combatante au fost întotdeauna foarte disputate, oltenii conduc în întâlnirile directe cu 14-10. Jocul trecut din Trivale a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a stabili câștigătoarea. Argeșenii se impuneau cu 122-112, într-un joc disputat pe 30 octombrie 2017.

În tur, la Craiova, alb-albaștrii au câștigat la zece puncte diferență, scor 99-89. Goran Gajovic a fost cel mai bun jucător din tabăra olteană, cu 26 de puncte și 7 recuperări. În replică, de la violeți, Maksym Korniyenko a fost aproape de double-double, totalizând în final 22 de puncte și 9 recuperări.

Jocul dintre BCMU FC Argeș Pitești și SCM Universitatea Craiova va fi condus de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti și Istvan Bertalan. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Mihai Caroian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.