Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova joacă în această seară, de la ora 20.00, ultimul meci din 2018, cu Gaz Metan Mediaş, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Partida contează pentru runda cu numărul 21 a Ligii 1.

Oltenii au ieșit șifonați după duelul din „Ștefan cel Mare”, iar suporterii s-au reaprins. Devis Mangia a spus la conferința de presă premergătoare meciului cu Gazul că nu are în plan să demisioneze și că el ar sta alături de o persoană atunci când este la greu.

„Este un meci foarte dificil cu Mediaş. Nu sunt supărat, dar nu sunt fericit. Am vorbit cu băieţii normal, dar nu au fost necesare prea multe vorbe, suntem conştienţi că am făcut un meci slab la Dinamo, unul similar cu cel de la Sepsi, probabil chiar mai slab. Nu cred că este problema că jucătorii aşteaptă vacanţa. Eu am făcut ce am simţit la finalul meciului cu Dinamo, să-mi cer scuze faţă de suporteri, fiindcă am greşit şi eu, nu am făcut treabă bună.”

„În fotbal e bine că urmează alt meci, putem demonstra că a fost un accident. Sper să avem mai multe puncte după meciul cu Mediaş, chiar dacă vom avea şi aşa mai puţine ca anul trecut, dar este un campionat mai echilibrat. Dacă nu vom avea motivaţie nici acum, după ce s-a întâmplat la Dinamo, atunci vom avea o mare problemă! Mediaş nu a pierdut 3-0 cu Dinamo, aşa că nu cred că va fi mai motivată decât noi. Mă aştept ca echipa să-şi reia drumul. A fost doarte bună decizia de merge cu trenul la Bucureşti, nu asta a fost problema. Este exclus să-mi dau demisia, sută la sută nu voi face acest lucru, clubul poate să acţioneze cum doreşte. Şi fanii pot face ce vor, pot avea ce reacţie simt. Eu aş încerca să stau alături de o persoană atunci când este la greu, dar ei pot face ce vor. Rezultatul este foarte greu, dar situaţia nu este aşa de dificilă, veneam după 3 victorii”, a declarat Mangia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.