Baschet (M): Victorie în restanța cu Steaua | SCM U Craiova este lider în LNBM

0
362
SCM U Craiova, baschet masculin | FOTO: Ionuț Greere
SCM U Craiova, baschet masculin | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a câștigat restanța cu CSA Steaua București și a urcat pe prima poziție în Liga Națională de baschet masculin. Trupa lui Aco Todorov s-a impus cu scorul de 75-66.

Craiova are 8-1 la general și va juca în runda următoare pe malul Cibinului. De partea cealaltă, Steaua a ajuns la un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri. Bucureștenii vor juca în runda următoare în propriul fief cu U BT Cluj-Napoca.

Steaua a început mai bine partida din Bănie și a condus cu 8-2, afitrionii au luat conducerea la 12-11 și au încheiat în avantaj primele 10 minute de joc, 21-18. Oltenii au avut și 13 puncte în partea a doua din prima repriză, însă oaspeții nu au cedat și au revenit în joc. 41-35 la pauză mare.

Prima parte a celei de-a doua reprize i-a avut pe craioveni în prim plan, care au pus din nou un ecart de 10 puncte pe tabelă. Steliștii au revenit încă o dată, astfel că înaintea ultimelor zece minute de joc diferența dintre cele două echipe era de o singură posesie, 53-51.

Chiar dacă au egalat la 57-57, gazdele nu au cedat inițiativa până la finalul întâlnirii și au reușit a cincea victorie consecutivă în LNBM.

Goran Gajovic a totalizat 20 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Igor Mijajlovic a terminat meciul cu 12 puncte, iar Porter Troupe a adăugat 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.