Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Devis Mangia, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a susținut joi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Dinamo, de sâmbătă, ora 20:00.

Tehnicianul oltenilor este convins că îi așteaptă un meci foarte dificil în „Groapă”, dar cu o atitudine bună pot câștiga această partidă. Elvir Koljic este incert pentru această partidă.

„Va fi un meci foarte important pentru acest moment al sezonului. Nu cred că este un meci de clasament, este particular atât pentru noi, cât şi pentru ei. Poate fi chiar cel mai important meci din sezon pentru ei şi ar trebui să gândim şi noi la fel. Cu o atitudine bună putem să câştigăm meciul. Presiune va fi pe ambele echipe.”

„Încercăm să-l recuperăm pe Koljic, mai sunt două zile şi o să vedem. Dacă va fi ok pentru Dinamo, atunci e foarte bine, dar dacă nu, este dificil să-l avem şi pentru jocul cu Gaz Metan Mediaş”, a spus antrenorul italian.

Partida dintre Dinamo București și Universitatea Craiova contează pentru cu numărul 20 a Ligii 1, penultima din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.