Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl va disputa în deplasare cu Concordia Chiajna, iar tehnicianul italian recunoaşte că echipa din județul Ilfov este o echipă incomodă, care primește puține goluri și ar fi o greșeală dacă meciul va fi analizat doar prin prisma diferenței de puncte din clasament.

„Ne așteaptă un meci greu, mai ales din prisma vremii și a gazonului particular, pentru că este diferit să joci pe artificial. Acestea nu sunt scuze, avem destule calităţi pentru a câştiga, dar cred că Chiajna este o echipă dificilă. Este o echipă care ia goluri foarte greu, au pierdut la limită cu CFR, au câștigat cu FCSB, deci ar fi o greșeală daca vedem doar numărul de puncte din clasament. Îi avem suspendaţi pe Donkor şi Mitriţă. Mitriță oricum nu putea juca, pentru că are glezna umflată după acea simulare din care a primit cartonaşul galben”, a spus Devis Mangia în conferința premergătoare meciului.

Partida dintre Concordia Chiajna și Universitatea Craiova programată mâine, de la ora 20.00, în direct pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.