Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova a suferit o înfrângere în meciul cu CSM Școlar Reșița, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 10-a a Diviziei A – Seria C.

Handbaliștii antrenați de Cătălin Popescu s-au înclinat cu scorul de 40-35 (22-16), la capătul unui meci dominat în totalitate de formația bănățeană.

Craiovenii au marcat primul gol al întâlnirii, însă oaspeții s-au desprins imediat la 4-1 și nu au mai cedat inițiativa până la finalul partidei. După primele 30 minute ecartul de pe tabela de marcaj a fost de 6 goluri (22-16) în favoarea reșițenilor, iar în partea a doua a jocului diferența a crescut și la 10 goluri. Bănățenii au ridicat piciorul de pe pedala de accelerație și au dat posibilitatea gazdelor să reducă diferență.

Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de la Târgu Jiu cu UCB și jocul cu Sânnicolau Mare din optimile Cupei României (8 decembrie, ora 11.00 – Sala Polivalentă).

Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSM ȘCOLAR REȘIȚA 35-40 (16-22)

CRAIOVA: Gheorghiță, Lupitu, Gheorghe – Ianăși 9, Iovănescu 8, Gușatu 5, Mănescu 5, Luntratu 3, A.Păun 3, M.Păun 1, Zaritchi 1, Budoiu.

REȘIȚA: Simulescu, Vuiță, Dumuță – Belchite 10, Starchenko 7, Heimbach 5, Vulpe 4, Rohozneanu 4, Boriceanu 4, Barbu 1, Radosavlevici 1, Racoceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.