Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova a suferit o înfrângere în meciul cu CSM Școlar Reșița, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 10-a a Diviziei A – Seria C.

Handbaliștii antrenați de Cătălin Popescu s-au înclinat cu scorul de 40-35 (22-16), la capătul unui meci dominat în totalitate de formația bănățeană.

Craiovenii au marcat primul gol al întâlnirii, însă oaspeții s-au desprins imediat la 4-1 și nu au mai cedat inițiativa până la finalul partidei. După primele 30 minute ecartul de pe tabela de marcaj a fost de 6 goluri (22-16) în favoarea reșițenilor, iar în partea a doua a jocului diferența a crescut și la 10 goluri. Bănățenii au ridicat piciorul de pe pedala de accelerație și au dat posibilitatea gazdelor să reducă diferență.

Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de la Târgu Jiu cu UCB și jocul cu Sânnicolau Mare din optimile Cupei României (8 decembrie, ora 11.00 – Sala Polivalentă).

Handbal M: Craiova – Reșița 35-40 | FOTO: Ionuț Greere

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSM ȘCOLAR REȘIȚA 35-40 (16-22)

CRAIOVA: Gheorghiță, Lupitu, Gheorghe – Ianăși 9, Iovănescu 8, Gușatu 5, Mănescu 5, Luntratu 3, A.Păun 3, M.Păun 1, Zaritchi 1, Budoiu.

REȘIȚA: Simulescu, Vuiță, Dumuță – Belchite 10, Starchenko 7, Heimbach 5, Vulpe 4, Rohozneanu 4, Boriceanu 4, Barbu 1, Radosavlevici 1, Racoceanu.

1 COMENTARIU

  1. Stimate Domnule GREERE,
    Va rog sa aveti in atentie si eventual in organizare – alaturi de match-ul din Optimile Cupei ROMANIEI Handbal Masculin ce se va disputa pe data de 08 Decembrie 2018, ora 11 la Sala POLIVALENTA – IMPLINIREA A 25 ANI DE LA CUCERIREA ULTIMULUI TITLU DE CAMPIOANA A ROMANIEI LA HANDBAL MASCULIN a U CUG-Petrolul Craiova!! Cu aceasta ocazie, putem organiza o ORA DE HANDBAL (orele 10.00-11.00) alaturi de Juvetii Campioni ai ROMANIEI (cei care sunt disponibili – BARCAN, ALBICI, DUMITRESCU, PRICA, MINCU, etc), pentru a incuraja actualii echipieri ai U Craiova! Va solicit ajutorul Media! Multumesc anticipat!
    Pentru conformitate – Drd. Ing. Eugen ZAMFIRESCU 0723-657420

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.