Baschet(M): Craiova se impune la limită în Banat

0
390
SCM U Craiova - BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere
SCM U Craiova – BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere

Un meci interzis cardiacilor s-a disputat luni seară, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, din Timișoara. Gazdele de la SCM și Craiova au oferit un meci pe muchie de cuțit, încheiat în cele din urmă cu victoria oaspeților, scor 74-73.

Partida de la Timișoara a început cu numeroase ratări de o parte și de alta, după primele 5 minute tabela arătând un incredibil 2-2. Gazdele au terminat cu un avantaj minim primul sfert, pe care l-au cedat până la pauza mare și astfel s-a intrat cu un rezultat de egalitate la cabine, scor 35-35.

Și în partea secundă echilibrul s-a păstrat. Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să se desprindă pe tabelă, fapt pentru care, în ultimele 30 de secunde, diferența dintre cele două formații a fost de 1 singur punct. Într-un final, oltenii s-au impus la limită și astfel rămân surpriza plăcută din acest start de sezon.

Vukosavljecic a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu un total de 26 de puncte, dar insuficiente pentru a-și ajuta echipa. Morris Curry a fost principalul marcator pentru SCMU Craiova, cu 21 de puncte, urmat de Goran Gajovic și Jason Boone, cu 14 și respectiv 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.