FOTO Handbal (F): Victorie muncită, victorie pentru Ana Maria Țicu ! SCM Craiova – Minaur Baia Mare 21-19

0
540
Craiova - Baia Mare 21-19, Liga Florilor, etapa 10 | FOTO: Ionuț Greere
Craiova – Baia Mare 21-19, Liga Florilor, etapa 10 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova a învins Minaur Baia Mare cu 21-19, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, dar victoria gazdelor a umbrită de accidentarea horror a Anei Țicu.

Coorodonatorul echipei craiovene s-a accidentat grav în finalul primei reprize și va rata Campionatul European din Franța. Imaginile cu Țicu urlând de durere și cu mana ruptă au fost greu de suportat.

Revenind la meci, Craiova a făcut o primă repriză perfectă și a intrat în avantaj la pauză cu un ecart de 6 goluri pe tabela de marcaj, 12-6. La reluare, arbitri Manafu și Barbu și-au intrat în rol. Cristina Zamfir a primit dublă eliminare de 2 minute la aceeași fază și a fost eliminată pentru că a mai avut o eliminare în prima repriză. Cei doi „fluierași” nu au cântărit cu aceeași măsură și în momentul în care jucătoarele maramureșene se închinau când primeau o eliminare de 2 minute. Aceștia au refuzat în mai multe rânduri să dicteze aruncare de la 7 m în favoarea Craiovei, deși inițial aveau intenția de a indica linia de pedeapsă.

Craiova – Baia Mare 21-19, Liga Florilor, etapa 10 | FOTO: Ionuț Greere

Oaspetele au redus la minim diferența înregistrată pe tabela de marcaj, dar s-au lovit de o Florentina Stanciu imbatabilă și gazdele au păstrat acasă toate punctele puse în joc.

Craiova – Baia Mare 21-19, Liga Florilor, etapa 10 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova încheie anul 2018 pe locul 5, cu 15 la activ. Pentru trupa lui Bogdan Burcea urmează duminică returul cu Borussia Dortmund din turul 3 preliminar EHF Cup.

Craiova – Baia Mare 21-19, Liga Florilor, etapa 10 | FOTO: Ionuț Greere

SCM CRAIOVA – MINAUR BAIA MARE 21-19 (12-6)

CRAIOVA: Stanciu, Dhzukeva – Zamfir 8, Tătar 5, Vizitiu 4, Tănăsie 2, Șelaru 1, Nikolic 1, Țicu, Seric, Gjorgjievska, Stoican. Antrenor: Bogdan Burcea.

BAIA MARE: Enache, Medvedova – Rysankova 4, Cîrstea 3, Lisewska 3, Burlaschenko 2, Seraficeanu 2,Orșivski 2, Popescu 1, Taivan, Bondar. Antrenor: Costică Buceschi.

Aruncări de la 7m: 6/4 – 2/2

Emilinări: 5x2min – 5x2min

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.