SCM Craiova s-a impus cu scorul de 23-17 (12-10) în fața formației Corona Brașov, miercuri, într-un meci din etapa cu numărul 9 a Ligii Florilor la handbal feminin.

Oaspetele au marcat primele goluri și au condus în debutul partidei cu 2-0. Craiova a egalat situația pe tabela de marcaj, iar la mijlocul primei reprize avea un ecart de 4 goluri, 7-3. Ardelencele nu s-au lăsat bătute și au venit la un gol în spatele gazdelor. Ana Maria Țicu a înscris de la linia de 7 m, astfel că la cabine s-a intrat cu scorul de 12-10 în favoarea formației SCM Craiova.

Partea a doua a jocului a avut-o în prim plan pe Bianca Curmenț. Bulgăroaica Ekaterina Dzhukeva nu a prins o zi bună, iar în poartă a intrat Curmenț. Tânăra portăriță a închis poarta cu parade de senzație și a menținut în avantaj formația pregătită de Bogdan Burcea. Craiova s-a desprins pe final și nu a mai cedat inițiativa până la final.

Alb-albastrele joacă în etapa următoare tot peteren propriu, joi, 15 noiembrie, de la ora 17.30, în compania celor de la Mianur Baia Mare.

SCM CRAIOVA – CORONA BRAȘOV 23-17 (12-10)

CRAIOVA: Stanciu, Dzhukeva, Curmenț – Zamfir 8, Țicu 7, Nikolic 3, Vizitiu 2, Ianași 1, Șelaru 1, Stoican 1, Gjorgjievska, Tătar. Antrenor: Bogdan Burcea.

BRAȘOV: Popescu, Hosu, Tatalovic – Dmitrovic 5, Buceschi 4, Chiper 2, Chiricuță 2, Tamaș 2, Bucur 1, Vetkova 1, Ciolan, Ciuciulete. Antrenor: Ion Crăciun.

Aruncări de la 7 m: 8/7 – 1/1

Eliminări: 2x2min – 3x2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.