SCMU Craiova – VM Zalău 3-2 | Divizia A 1, etapa 2 | FOTO: Ionuț Greere

Sâmbătă, echipa masculină de volei SCMU Craiova primeşte replica echipei Unirea Dej, în cadrul etapei a 4-a din campionatul național de volei – Divizia A 1. Startul partidei din Sala Polivalentă este programat de la ora 17.00.

Partida dintre SCMU Craiova și Unirea Dej va fi arbitrată de cuplul Cosmin Tudorache și Florin Vasile-Bosi, iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat Adin Cojocaru.

Formația antrenată de Dănuț Pascu ocupa înaintea acestei runde prima poziție în clasament, cu 8 puncte, după trei victorii consecutive. De partea cealaltă, Dejul se află pe 6, cu 4 puncte, cu doar 2 meciuri în bilanț.

„Nu ne aşteaptă un meci uşor cu cei de la Dej, formează o echipă foarte periculoasă şi trebuie să fim mult mai eficienţi, în special la finalurile de set. Îi cunoaştem pe adversari, au un ridicător nou şi, din câte am înţeles, şi-au schimbat şi stilul de joc, deci trebuie să fim atenţi. Bineînţeles că ne dă un imbold poziţia ocupată acum în clasament, ne bucurăm că suntem pe primul loc şi încercăm să fim cât mai bine clasaţi şi la sfârşitul sezonului. Nu pot să spun că nu ne aşteptam să fim primii după trei etape. Ca sportiv, îţi doreşti mereu să câştigi şi să demonstrezi că eşti mai bun decât adversarul tău. Toţi voiam să afişăm cea mai bună variantă a noastră, atât ca echipă, cât şi ca indivizi“, a declarat Răzvan Olteanu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Divizia A1 – Programul etapei a 4-a

Joi, 1 noiembrie
Volei Municipal Zalău – VCM Piatra Neamț 3-0 (25-13, 25-11, 25-14)
Sâmbătă, 3 noiembrie
12.00 Știința Explorări Baia Mare – Arcada Galați
17.00 SCMU Craiova – Unirea Dej
18.00 Steaua București – Dinamo București
18.30 „U” Cluj – CSM Câmpia Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.