Volei (M): Dănuț Pascu: „Suntem o echipă care, la nivel estimativ, ne încadrăm pe locul 4-5”

0
346
Danuț Pascu, antrenor SCMU Craiova | Tiberiu Cocora
Danuț Pascu, antrenor SCMU Craiova | Tiberiu Cocora

Dănuț Pascu, antrenorul echipei masculine de volei SCMU Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul pe care formația olteană îl va disputa în compania formației Unirea Dej.

Oltenii sunt pe pe primul loc după disputarea primelor trei etape din sezonul regulat al Diviziei A 1, însă tehnicianul craiovean este de părere că echipa, la nivel estimativ, se încadrează pe locul 4-5, iar orice loc ocupat mai sus în clasament nu poate decât să-i onoreze.

„Suntem o echipă care, la nivel estimativ, ne încadrăm pe locul 4-5. Orice loc ocupat mai sus în clasament nu poate decât să ne onoreze. Anul acesta avem un campionat foarte echilibrat, cu multe echipe care se vor bătea pentru primele poziții și prevăd destule surprize în meciurile viitoare din campionat”, a spus Dănuț Pascu.

Referitor la meciul cu Dejul, Pascu a punctat următoarele: „Ne așteaptă un joc dificil, în care trebuie să ne concentrăm la fiecare minge și să jucăm eficient. Sper să facem un joc bun, este cel mai important pentru noi.”

Pentru SCMU Craiova urmează o serie de meciuri foarte tari, în compania unor echipe de top din campionatul național, iar selecționerul României, Dănuț Pascu, a subliniat:

„Urmează o serie cu meciuri extrem de grele. Ne deplasăm la Galați, echipă care nu mai are nevoie de prezentări, apoi meci important cu CSM București, urmează deplasarea de la Steaua, Dinamo pe teren propriu. După aceste meciuri putem discuta despre posibilitățile noastre ca pe viitor să obținem un loc mai bun. Deocamdată suntem în grafic, victoria cu Zalău a venit în urma unui angajament al băieților și sper că aceeași stare de spirit să o aibă și în următoarele meciuri.”

Meciul SCMU Craiova – Unirea Dej, din cadrul etapei a 4-a a Diviziei A 1, este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.